Inregistrare Proceduri in Agenda onmed.ro

  1. Pentru a ajunge in modulul care va permite notarea unei proceduri , trebuie sa va autentificati in Agenda onmed.
  1. Daca inca nu aveti un cont va recomand sa vedeti tutorialul Deschidere cont. Daca aveti cont, dati click pe AUTENTIFICARE si ati intrat in AGENDA.
  1. Inainte de a incepe selectarea oricarei inregistrari, verificati persoana activa pentru care se face inregistrarea in coltul din dreapta jos. Daca doriti sa inregistrati detaliile procedurii pe un alt subcont, dati click pe pictograma sub forma de inima si selectati persoana in a carei agenda vreti sa notati.
  1. Daca inca nu ati dechis un subcont pentru persoana in contul careia vreti sa notati, o puteti face din meniul Subconturi / Adaugare subcont. Pentru mai multe informatii, vedeti tutorialul Adaugare subconturi

ATENTIE: PUTETI CREA MAXIM 2 SUBCONTURI

  1. Odata ce sunteti in contul dorit accesati Proceduri si scrieti numele acesteia sau un cuvant care o poate descrie in bara de cautare.  Dupa ce obtineti o lista scurta , dati click pe denumirea cautata si cititi continutul pentru a fi sigur ca este Procedura urmata.    
  1. Pentru exemplificare, sa presupunem ca ceea ce doriti sa notati in Agenda medicala sunt 5 sedinte de Acupunctura.. Scriem “Acupunctura” in bara de cautare, selectam din rezultate varianta care ne intereseaza si apoi citim descrierea pentru a fi siguri ca se potriveste cu procedura pe care o urmam sau am efectuat-o deja.
  1. Dupa ce dati click pe Adaugare, in pagina care se deschide, selectati ziua in care ati inceput Procedura, iar la Descriere treceti cat mai multe informatii utile de genul: de ce ati urmat procedura, cat timp,  cate sedinte ati avut si la ce interval, etc. Este important ca, pentru perioada respectiva, sa inregistrati orice are legatura cu procedura respectiva folosindu-va de celelalte modulele din Agenda onmed cum ar fi Medicamente, Rezultate ale Analizelor medicale, Semne si simptome, Boli si Afectiuni, dar si parametrii de sanatate din platforma onmed.ro. Puteti inregistra si retroactiv, pentru orice data din trecut , chiar daca este mai veche fata de data deschiderii contului
  1. Dupa Salvare, puteti vedea inregistrarea in Lista adaugate. Daca doriti sa mai adaugati o alta Procedura  dati click pe Adaugare noua si urmati pasii anteriori.
  1. De la cele trei puncte din dreapta sumarului aveti posibilitatea eliminarii inregistrarii respective. Daca selectam eliminarea unei Proceduri trebuie sa fim siguri ca dorim acest lucru si inregistrarea a fost facuta din eroare Este indicat sa pastrati inregistrarea respectiva pentru a oferi informatii cat mai complete asupra starii dvs de sanatate. Inregistrarile eliminate nu mai pot fi recuperate dar pot fi recreate conform pasilor mentionati anterior
  1. Toate inregistrarile facute in cont sau subcont pot fi consultate in Lista adaugate.
  2. In final, puteti genera un raport cu toate inregistrarile facute pentru o anumita perioada cu optiunea Rapoarte, selectare perioada / filtrare / Export raport.

 A se vedea tutorialul cu generare rapoarte.